mil_n_i_1383143770.jpg_260x194

Hozzávalók:

1000 g makaróni
800 g bélszínfej / hátszín
400 g füstölt szalonna
150 g vöröshagyma
150 g sárgarépa
150 g petrezselyemgyökér
100 g zellergumó
30 g só
1 fej fokhagyma
őrölt fekete bors
kakukkf
ű
oregánó
200 g paradicsompüré
200 g vaj
200 g sajt
5 adag vörösbormártás

A bélszínfejet gorombára
őrüljük. Füstölt szalonnát apró kockára vágunk, félig kiolvasztjuk, hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, az apró kockára vágott sárgarépát, zellert, petrezselyemgyökeret, a zúzott fokhagymát és a húst.
Lassan pároljuk, sózzuk, borsozzuk, morzsolt kakukkf
űvel, oregánóval fűszerezzük. Amikor zsírjára pirult, paradicsompürét adunk hozzá, ezt is jól lepirítjuk, vörösbormártást öntünk rá, és jól összeforraljuk. a makarónit megfőzzük, gyengén sózzuk, vajjal összekeverjük, forrón tálra helyezzük. Közepébe mélyedést alakítunk ki, beleöntjük a ragut, darabka nyers vajat morzsolunk rá, reszelt sajttal meghintve, forrón adjuk az asztalra.

A bejegyzés trackback címe:

https://citromoshagyma.blog.hu/api/trackback/id/tr145606552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása