m_rt_s_1383160192.jpg_281x262

Hozzávalók:


10 adag barna mártás
150 ml húskivonat
200 ml vörösbor
A barna mártást felforraljuk, hozzáadjuk a húskivonatot és a vörösbort. Lassú f
őzéssel megfelelő sűrűségűre forraljuk, közben gyakran kevergetjük, mert könnyen leéghet. Forralás közben a felszínén keletkező habot és az esetleges zsiradékot távolítsuk el.

Párolt marha- és vadhúsból készült ételekhez adjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://citromoshagyma.blog.hu/api/trackback/id/tr895606952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása