2013.10.30. 20:20
Barna mártás (spanyol mártás)
Hozzávalók:
1200 ml barna alaplé
150 ml vörösbor
100 g finomliszt
20 g só
A barna alaplét felforraljuk, közben a lisztet szárazon barnára pirítjuk. Az alaplét állandó keverés mellett a száraz rántáshoz öntjük és forraljuk. Közben sóval és vörösborral ízesítjük. Barna húsú halakhoz, marha- és vadételekhez külön csészékben vagy az étellel együtt tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: mártások
A bejegyzés trackback címe:
https://citromoshagyma.blog.hu/api/trackback/id/tr175606983
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.