barnam_rt_s_1383160603.jpg_282x179

 

Hozzávalók:

1200 ml barna alaplé
150 ml vörösbor
100 g finomliszt
20 g só
A barna alaplét felforraljuk, közben a lisztet szárazon barnára pirítjuk. Az alaplét állandó keverés mellett a száraz rántáshoz öntjük és forraljuk. Közben sóval és vörösborral ízesítjük. Barna húsú halakhoz, marha- és vadételekhez külön csészékben vagy az étellel együtt tálaljuk.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://citromoshagyma.blog.hu/api/trackback/id/tr175606983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása