images_1383160254.jpg_479x540

 

Hozzávalók:


10 adag barna mártás
200 ml madeirabor
150 ml húskivonat
A barna mártást felforraljuk, hozzáadjuk a madeirabort, ennek hiányában f
űszeres aromájú vörösbort és borpárlatot. Kevés húskivonatot is adjunk a mártáshoz, mert ettől fényes színű és bársonyos állományú lesz. Lassú főzéssel megfelelő sűrűségűre forraljuk. Főleg párolt húsételekhez és frissensültekhez adhatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://citromoshagyma.blog.hu/api/trackback/id/tr805606969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása