2013.10.30. 20:12
Madeira mártás
Hozzávalók:
10 adag barna mártás
200 ml madeirabor
150 ml húskivonat
A barna mártást felforraljuk, hozzáadjuk a madeirabort, ennek hiányában fűszeres aromájú vörösbort és borpárlatot. Kevés húskivonatot is adjunk a mártáshoz, mert ettől fényes színű és bársonyos állományú lesz. Lassú főzéssel megfelelő sűrűségűre forraljuk. Főleg párolt húsételekhez és frissensültekhez adhatjuk.
Szólj hozzá!
Címkék: mártások
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.